neděle 5. února 2012

skating.

 Máte rádi omrzlé lidi s rudými tvářemi? Také rádi bruslíte v -15°C? Pokud jste raději zůstali na gauči u filmu, máte jedinečnou možnost se nám vysmát, a tak si udělat obrovskou radost! My se však nebojíme ničeho, natož mrazů a nepříjemného ledového vichru. Nos jsem necítila po rozmrznutí ještě asi půl hodiny, ale kdyby nebyl ten nepříjemný vítr, tak podmínky pro tuto zimní radovánku jsou skvělé. Led je krásně hladký, žádné hrboly, žádný sníh. Možná proto jsme tam vydrželi kroužit až dokud se nám neudělaly rampouchy pod nosem.


 Tvrdím vám tady, že led byl naprosto hladký :-D Tohle byl jen takový pruh roztomilých hrbolků, které si přímo říkaly o to, abych je vyfotila.
 1. stupeň omrznutí. Oči stále září.



Pokud máte v blízkosti možnost vyrazit brulit, tak rozhodně nezahálejte. Nabalte se a nebojte se toho , jak vypadáte. Já vždycky vypadám jako malej balík kříženej s eskymačkou a taky jdu :-D. Hlavně si nezapomeňte s sebou vzít foťák a vyfotit své rudé tváře a slzící oči. Poté mi fotografii odešlete na email, abych se také jednou zasmála zase já! :-D 

4 komentáře:

  1. Hned bych šla bruslit, kdybych z toho neměla panickou hrůzu, vzhledem k tomu, že se podemnou propadl led :-D

    OdpovědětVymazat
  2. :-D led je silnej dost, takže žádný strachy, vezmi brusle a těším se na pořádnýho ruďocha :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Great photos, now following! Maybe you'll have time to visit my blog :)

    Dress Up For Armageddon

    OdpovědětVymazat